Live Reset je hormonen trainingsdag
zaterdag 4 september

Ervaar jij klachten als vermoeidheid, heftige bloedingen, weinig energie, geen zin meer in seks, stressklachten, migraine, moodswings, PMS of PCOS of geen gewicht kunnen verliezen? Dan is de dagworkshop ‘Reset jouw hormoonbalans’ echt iets voor jou. Wil je net wat dieper gaan en ben je klaar voor een volgende stap, dan ga ik je deze dag helpen. 

Herkenbaar?
Nou je bent echt niet de enige. Stiekem voelen veel meer vrouwen zich slechter dan je denkt.. Ja ook jouw vriendinnen, zussen, collega’s…..vaak zonder dat ze het durven uit te spreken. We zetten een lach op ons gezicht, maar daarachter kampen veel vrouwen met de meest vervelende klachten. 

Daarom organiseer ik een aantal keer per jaar de RESET trainingsdag. De dag die jou gaat helpen om inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw hormonale klachten, maar vooral jou te helpen met de oplossing. Want misschien heb je mijn boeken al, of online programma of wil je gewoon toch eens wat vragen aan mij stellen over jouw klachten? Dat kan allemaal op deze RESET je hormonen trainingsdag

Ik ga jullie daarbij helpen. Want geloof me…je hoeft deze klachten niet voor lief te nemen, er is wat aan te doen.

> JA, DAAR WIL IK BIJ ZIJN!

Let op: beperkt aantal plekken 

Door: Orthomoleculair / hormoontherapeut Vivian Reijs 

Voor wie is deze RESET dag bedoeld?

Veel vrouwen ervaren vervelende hormonale klachten zoals PMS, moodswings, overgangsklachten, laag libido, PCOS, migraine, prikkelbaarheid, verstoorde spijsvertering, vermoeidheid, heftige of onregelmatige bloedingen, niet kunnen afvallen, etc.. Deze klachten zijn niet nodig. Speciaal voor deze dames met deze klachten heb ik de dagworkshop ontwikkeld.  Het wordt een inspirerende dag voor een kleine groep met vrouwen (max 30), waardoor ik ook echt de tijd voor persoonlijke vragen kan nemen.  Ook deel ik die dag mijn nieuwste kennis op het gebied van het herstellen van je hormoonbalans met mijn R.E.S.E.T protocol. Want ik wil dat jij die dag naar huis gaat met veel praktische handvatten, die je direct kunt toepassen om jouw hormoonbalans te herstellen.

Wat levert de dag jou op?

 • Een heerlijke luxe dag waarin je ondergedompeld wordt in hoe een Hormoonproof leefstijl er nou echt uit ziet.(voeding, beweging, mindset, bio-hacks, supplementen, en nog veel meer..)
 • Maak kennis met de belangrijkste hormoongeheimen en biohacks om je te helpen met bovenstaande klachten
 • Een gezellige dagworkshop met veel persoonlijke aandacht, lol, positiviteit en plezier
 • Intiem in een gezellige setting met kleine groep gelijkgestemde vrouwen (30 max) Dus neem je vriendinnen, zussen of buurvrouw mee, want ik weet zeker dat zij ook klachten ervaart.
 • Je gaat naar huis met heel veel kennis en heb alle tools in handen die jij nodig hebt om jouw klachten te verhelpen
 • Je krijgt persoonlijk van mij antwoord op jouw gezondheidsvragen 
 • we gaan heerlijk en gezond hormoonproof lunchen samen
 • Maak kennis met mijn geweldige collega  intermittent living coach. Zij zal jullie nog meer hormoon biohacks leren.  
 • Ik leer jou mijn 'Viv Methode’
 • Kraak de code, hoe we mooier, blijer en energieker kunnen worden. :)
 • Ps: Je krijgt een boek naar keuze van mij cadeau

Dit zeggen andere dames over de RESET dag

Programma

Datum:       Zaterdag 4 september

Tijd:            09:30-16:00

Locatie:      Viv Health Company
Herenstraat 16
Bussum. (parkeren voor de deur en 2 minuten lopen vanaf het station)

Kleding: Kom in je sportkleding en neem je bikini of badpak mee. Geen zorgen we gaan niet zwemmen, maar misschien wil je wel een duik nemen in ons ijsbad. (vrijwillig uiteraard)

Prijs:           247,-